Tallinna Reaalkooli heategevuslik koolilõpulaat 2018

Päike piilub juba pilve tagant välja ning see tähendab vaid üht – ees ootab juba kolmandat aastat toimuv heategevuslik koolilõpulaat. Kui sulle meeldib lõbusalt aega veeta, maitsvat toitu süüa ning mõnusat smuutit peale rüübata, siis näeme juba 26. mail kell 11!
Laadale oodatakse kogu Tallinna Reaalkooli pere – õpetajaid, õpilasi, lapsevanemaid, vilistlasi ja sõpru, kes tahavad üheskoos hea söögi, ürituste ja muusikaga lõbusalt aega veeta, vanu sõpru kohata ja uusi tutvusi sõlmida.
2016. aastal toimus Tallinna Reaalkoolis esmakordselt heategevuslik laadapäev eesmärgiga tuua kokku Reaali kogukond, koos mõnusalt aega veeta ja selles õhkkonnas ka ühiselt midagi head kooli jaoks ära teha. Kahe aasta kasum on kokku olnud 6679, 76€, millega on pandud alus Tallinna Reaalkooli Koolilõpulaadafondile, täiustatud kooli muusikariistade kogu ja aidatud kaasa uue tiibklaveri soetamisele.

Sel aastal kogutakse raha Tallinna Reaalkooli koolilõpulaada fondi ja bioloogia ajalooliste näidiste taastamiseks. Sel aastal on teadmata põhjustel katki läinud/tehtud väärtuslikud bioloogia rekvisiidid ja nende klaasist karbid, mida õpetajad on kasutanud aastaid. Laadaraha kasutatakse klaasist karpide taastamiseks. Ülejäänud raha läheb koolilõpulaada fondi, millest 20% läheb järgmise aasta laada seemneks ning ülejäänu kulutatakse õpilaste hüvanguks (nt kunstitundide mitmekesisemaks muutmine).
Laata on võimalik sihtotstarbeliselt toetada, tehes ülekanne Tallinna Reaalkooli Hoolekande Seltsi kontole EE281010052031001003. Märksõnaks palume märkida LAADA ANNETUS. Raha kasutatakse ühtlasi toiduainete ostmiseks, millest valmistatakse kohvikutesse süüa.

Pilk eelmise aasta laadale SIIN