Koolilõpulaat 2019

Koolilõpulaat ei ole enam mägede taga – juba 25. mail kell 12 ootame teid Reaalkooli, et maha pidada järjekordne vahva laat! Tegemist on neljanda taolise laadaga, traditsioon sai alguse 2016. aastal. Laada tulu jaotumine on kujunenud selliseks, et osa läheb Tallinna Reaalkooli Koolilõpulaadafondi, osa antud aastal koolis vajalikule uuendusele ning väike osa jääb muidugimõista ka järgmise laada jaoks.

Sel aastal on ürituse eesmärk koguda raha Tallinna Reaalkooli koolilõpulaada fondi ning koolile oma heli- ja valgustehnika soetamiseks. Kuna Reaalkoolis toimub palju üsna suuri ja võimsaid üritusi, leidis abituurium, et koolil oleks tarvis oma tehnikat – see annab võimaluse panustada ürituste korraldamisel rohkem muudesse asjadesse.

Laata on võimalik sihtotstarbeliselt toetada, tehes ülekanne Tallinna Reaalkooli Hoolekande Seltsi kontole EE281010052031001003. Märksõnaks palume märkida LAADA ANNETUS. Raha kasutatakse ühtlasi toiduainete ostmiseks, millest valmistatakse kohvikutesse süüa.

Laadale on oodatud absoluutselt kõik, kes vähegi end Reaalkooliga seostada oskavad, seega tule ise ja haara ka sugulane, sõber, naaber või mõni muu tuttav kaasa! Näeme juba 25. mail!