VILISTLASPÄEV 2021 JÄÄB ÄRA

Hea vilistlane!

Arvestades tänast olukorda Covid viiruse levikul ning sellest tingitud reegleid, peame kahetsusega tõdema, et meie traditsiooniline vilistlaspäev, mis oleks pidanud toimuma 30. jaanuaril, jääb sel aastal paraku ära. Loomulikult on sellest tuline kahju, kuid nagu mõistame, siis meie kõigi tervise nimel on see paratamatu.

Loodetavasti on meil siiski võimalik kohtuda juba 02. oktoobril, kui tähistame Reaalkooli 140. sünnipäeva piduliku aktusega Estonia kontserdisaalis ja sellele järgneva balliga koolimajas. Selleks jälgige kooli ja vilistlaskogu veebi- ja Facebooki postitusi, kus kõigest aegsasti teada anname.

Et meeleolu sellise teate peale liiga kurvaks ei läheks, lisame siia lingi Reaalkooli talvekontserdile, mis toimus 22. detsembril 2020 ning kus kuuleb palju kaunist muusikat kooli õpilaste esituses!
https://youtu.be/GosJu-RlHls

Tallinna Reaalkool
Tallinna Reaalkooli vilistlasesindus

Foto: Ingrid Kuusk